Soapbox - Freelance tekstschrijver Esther Walravens
17245
page-template-default,page,page-id-17245,page-child,parent-pageid-17152,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Soapbox

Logo marketingbureau soapbox

Marketingbureau SOAPBOX inspireert jongeren op weg naar succes, door middel van de promotie en verzorging van volledige marketing campagnes.

Opdracht

SOAPBOX organiseert jaarlijks de TU/e Contest, een innovatiewedstrijd waarbij de Technische Universiteit Eindhoven haar studenten uitdaagt om hun innovatieve idee, prototype, businessplan te presenteren. De winnaar krijgt de mogelijkheid om dit idee te realiseren binnen het netwerk van partnerbedrijven van de TU/e Contest.

Doel

Het doel van deze opdracht is het onder de aandacht brengen van de TU/e Contest bij technische studenten en daarbij de partnerbedrijven van de TU/e Contest profileren als aantrekkelijke werkgevers voor young professionals.

Foto Strijp-s tekstschrijver Eindhoven

Portfolio

Voor de website van de TU/e Contest schreef ik diverse artikelen over ondernemerschap, innovatie, young professionals en startups. Hiervoor interviewde ik diverse partnerbedrijven van de TU/e Contest, zoals ASML, ACE, InnoEnergy en octrooibureau V.O.

 

Hieronder vind je de teksten: