Freelance copywriter Esther schrijft SEO webteksten voor klant
17287
page-template-default,page,page-id-17287,page-child,parent-pageid-17152,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Digitaalrestaurant

Digitaal Restaurant haalt het maximale uit je horeca business, door het inzetten van krachtige internet oplossingen. Dit doen zij door het bouwen en vermarkten van websites voor afhaal en bezorg restaurants, via het online bestelsystem van Zuppler. 

Aanleiding

Digitaal Restaurant ontwikkelt de nieuwe website voor fitness club Health First Club in Eindhoven. 

logo health first club

Doel webteksten

Het tekst moet een bijdragen aan de online vindbaarheid van de website (SEO). 

Foto Strijp-s tekstschrijver Eindhoven

Nieuwe webteksten voor Health First Club

Voor de website van de Health First Club ontwikkelde ik nieuwe webteksten, die bijdragen aan de online vindbaarheid van de website (SEO). Het betreft corporate webteksten (de teksten op de homepagina), deze teksten vertellen het merkverhaal van de organisatie. Daarom verdiepte ik me in de organisatie door een diepte-interview en liet ik de ondernemer een SWOT-analyse invullen. Op basis van deze input en het MCD-model van merkstrateeg Rik Riezebos werd de positionering aangescherpt en vertaalt in een heldere tekst. 

Bekijk de teksten: